Wednesday, 16 May 2012 at Wednesday, May 16, 2012 |  
NUGGET POPCORN MANZHA
yeaaaaa...nie adalah cobaan untuk membuat nugget popcorn spt d kfc buatkn tue...ianya menjadi..cuma yg mistakenya ialah, tepung kuntaky tue n kurang garam yg mbuat rasany kurang nyaman...huhuhuhu...nanti saya akan cuba buat lagi k....nanti saya bagi kt korang yang membaca post nie....heheheee
 









Haaa....nk Kata pasal style..ni mmg style yg saya suka nama style ni style 'JOKER CYCLONE 'ada oanx kata sy tk snonoh..p,aq tk kisah apa diaonx kata,yg pntg ada lha sumone dlu yg suka sy wt style cm nie..hehehee~
p.tue cuma tggal kngan,tkkn pnah lupakn dia walaupun kawan....hehe
Gmbar ni pula cubaan nk wt muka cute..hehehe...
tp,nmpk tk cute jer.?huhu.,,tk pa yg pnting dah mencuba buat muka cute bh,dan ada lh oanx kta sy mcm mew,dia pggil meow..ahaha,p,tk pa,yg pntg happy....hehhee
i miss my long hair.......huhuhuhu..='C
malas nk ulas pnjg2...sdyh lak ingat kngan lama..huhuhuu~












ni mmg hobi fav aku..ambil gmbar rambut...hehehehe...
bila nk kata gunting rambut ja...ckp ja gunting serong...ehhee..ntah apa2 kh aku mnat giler ngn style ni,p,sena nya ,aku suka wt style cm ni bla rmbut pnjg..bru cun..tmbh dye lg..aduhh....!!!
 
 
     Yg ni pula buang tabiat nk mampos...sblom nk g bli 'roti jhon'
fav kt poli ni lha..nth apa2 nth...guna skarf pula tue...
nk tahu sapa punya skarf tue...??
pondan ..aduh waduh....nk msok pondan juga lha nie...ada gya xx.??hee~














Sifat tersembunyi yg lahir pada bulan Nov :


  1. Banyak idea dalam perkara
  2. Sukar utk dmengertikan @d fahami sikapnya
  3. Berfikiran kehadapan
  4. Berfikiran unik dan bijak
  5. Penuh dgn idea2 baru yg luar biasa
  6. Pmikiran yg tajam
  7. Daya firasat yg sgt halus dan tinggi
  8. Bgus utk jd doktor
  9. Cermat dan teliti
  10. Personality dinamik
  11. Sifat yg berahsia,pandai mcungkil dan mncari rahsia
  12. Banyak berfikir,kurang bcakap tp mesra
  13. Berani,pmurah stia dan bnyak ksabaran
  14. Terlalu degil dan keras hati bila hendak
  15. Dusahakan shingga berjaya
  16. Tak suka marah kcuali dgugat
  17. Mudah ambil brat thdap oranx laen
  18. Pandai muhasabah diri
  19. Cara brfikir laen dari orang lain
  20. Otak yg sangat tajam
  21. Pandai mendorong diri sendiri
  22. Tidak hargai pujian
  23. Badan yg "tough"(sasa)
  24. Romantik
  25. Tidak pasti dgn hubungan kasih sayang
  26. Suka duduk di rumah
  27. Sangat rajin dan bkmampuan tinggi
  28. Amanah,jujur,stia,dan pandai berahsia
  29. Tidak berapa bjaya dlm mgawal emosi
  30. Bercita2 tinggi
  31. Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah.


*wow!!banyak juga..hehehheee~

Posted by HazmanShaman

0 comments:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.